Thursday, April 21, 2011

Free KFC Voucher

Tadi masa ngah godek2 website hitz.fm terjumpa free voucher dari KFC.
Cakap banyak pon tak guna.
Nah hambik kau!

Ni online voucher, jadi boleh print banyak mana yang kau suka.

atau boleh pegi link nih Online Voucher
atau boleh pegi kat website Hitz.fm , usha side bar belah kanan
atau boleh pegi kat website KFC

Ok gudebai!

4 comments:

era_zierah said...

chagak2 combo kfc ade free x mcm voucher ni ? ;)

Timun Laut said...

tak payah agak2.. memang kompemmmm..tak ada. hehe

ferra said...

ish mahu jugak lah. coz tak penah try chicken cop tu lagik

Timun Laut said...

chicken cop dia boleh tahan sodap la.. torai jgn tak toraiii... huhu